NIEUWS

PamPilatesStudio05 web

De ‘Fysieke Studio’ is alweer sinds 12 maart gesloten, we hebben gezorgd voor voldoende, eigen filmmateriaal via YouTube, zodat jullie toch de Pilateslessen konden volgen en nu hebben we de volgende stap gezet, we gaan lesgeven vanuit de ‘Virtuele Studio’. Wij gaan online (live) Pilateslessen verzorgen met het programma Zoom.

In de Nieuwsbrief van april 2020 staat ‘Wat je nodig hebt om Zoom te gebruiken’ en ‘Wat je nodig heb om de lessen te volgen’.

Hieronder vind je het Stappenplan van een Zoom bijeenkomst.

Stappenplan van Zoom bijeenkomst

1. Als je eerder dan de aangegeven tijd op de link drukt, kom je in ‘de Wachtkamer’, totdat Priscilla of ikzelf in beeld komen.

2. Wij komen in beeld op de aangegeven tijd in het Rooster.

3. Tijdens de les zie je zowel jezelf, maar ook de andere cursisten. Je volgt de les daadwerkelijk in een groep.

4. Het is het meest rustig om tijdens de les de microfoon op ‘MUTE’ (uit) te zetten. Dit kan je vanuit je instellingen doen, maar het is ook mogelijk om op je eigen beeld te drukken, daar kan je ook het geluid op ‘MUTE’ zetten.

5. Na de les zet je je microfoon op ‘UNMUTE’ en dan heb je 15 minuten de tijd om vragen te stellen, evt. een oefening opnieuw te doen, of even met elkaar te praten.

Na het lezen van het Stappenplan heb je misschien toch de behoefte aan extra informatie, klik dan op onderstaande link van Zoom, “Join a meeting”, (lees PIlatesles)

https://youtu.be/hIkCmbvAHQQ