nieuwsbrief maart

Beste allen,

Eerst een positieve mededeling……de website www.pampilates.nl is vernieuwd.
Als je op de site kijkt zie je dat er nieuwe foto’s zijn geplaatst en dat de tekst ook in het Engels kan worden gelezen. Verder is de tekst zelf ook aangepast aan deze tijd.
Wij zijn er supertrots op!!

En dan nu het nieuws dat velen bezighoudt.

Pam nieuws1 032020Om jullie en ook onze gezondheid te beschermen, nemen wij in de studio een aantal maatregelen:

Zoals de kop in het ED van zaterdag aangeeft, ben je verkouden of heb je last van je luchtwegen, kan je de matles beter afzeggen. Heb je een individuele les gepland, neem dan contact met ons op, we kunnen dan even overleggen wat ‘wijsheid is’. Op de site van het RIVM vind je de meest recente informatie. https://www.rivm.nl

Pam nieuws2 032020Bij het binnengaan van de studio, kan je het beste je handen wassen (als je tijdens het handen wassen 2x het lied ‘Happy Birthday’ zingt, zijn je handen schoon). In de badkamer vind je handzeep, papieren handdoekjes en een groene mand voor de gebruikte doekjes.
De studio, alle matten en materialen zijn in het weekend grondig schoongemaakt. De kleedkamer en deurkrukken zullen we een aantal malen per dag schoonmaken.

Voor op je mat neem je een grote badhanddoek mee (die je mat helemaal bedekt) en een kleine handdoek voor onder je hoofd. Heb je die niet bij je, maak na de les je mat en het hoofdkussen schoon met de plantenspuit (gevuld met tea tree-oil, afwasmiddel en water) en een viberdoekje. Als je klaar bent gooi je het doekje in de vuilnisbak. Die staat in de kleedkamer.

Na afloop van de les maak je de door jou gebruikte materialen met de plantenspuit en een viberdoekje schoon.

Als de temperatuur het toelaat zullen we het raam openzetten, zodat de lucht kan circuleren.

Probeer zo min mogelijk aan je gezicht te zitten, aangezien op die manier het virus snel wordt verspreid.

Moet je niezen, kuchen of hoesten, doe dat in je elleboog.

Wanneer we samen zorgdragen voor een schone omgeving, maken we, hopelijk, een goede kans om het virus niet te verspreiden.

Pam & Priscilla