Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief

Yes!!!!! We mogen weer volledig heropenen vanaf morgen, maandag 7 juni!!!
Wij zijn ontzettend blij en kijken ernaar uit om iedereen weer te mogen ontvangen bij
studio PAM Pilates.

Wat houdt dit concreet in, we volgen nog steeds het Coronaprotocol. Dat is na te lezen op de website www.pampilates.nl, onder het kopje NIEUWS. Er hangt ook een protocol in de hal van de studio.
Voortaan neemt iedereen ook een eigen handdoek(en) voor onder het hoofd mee. Voor jullie een kleine moeite, voor mij meer ruimte.

Het lesrooster, van voor de ‘Lock down’, wordt weer hervat, met een kleine aanpassing. De lessen van woensdag 12:00 en van vrijdag 9:30 zijn gestopt, helaas.

We geven ‘hybride’ lessen, dat houdt in dat je mee kan doen in de studio, maar ook thuis via ZOOM de lessen kan blijven volgen. Wil je de lessen online volgen, stuur mij dan een mailtje voor zondag, op dat moment maak ik de linken aan en verstuur ze naar iedereen.

Er zijn een aantal mensen die ik tijdens de Lock down materialen heb geleend, graag komende week terugbrengen, dan kan ik met die materialen in de studio lesgeven.

NIEUW!!!! Zwangerschapspilates bij Studio PAM Pilates
Zo snel mogelijk start deze 12-weekse cursus op donderdag van 17:30 tot 18:30, in het Engels. De les wordt gegeven door Priscilla Severo R. Cortez. Zij is op dit moment ook zwanger. (Min. 3 personen, max. 6 personen) Informatie aanvragen, of aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 33800755

Wij kijken er enorm naar uit iedereen weer in ‘levende lijve’ te mogen ontvangen.
Pam & Priscilla