Nieuwsbrief oktober 2021

Nieuwsbrief

Vanaf 25 september is de 1 ½ meter afgeschaft, in de studio blijven de matten op 1½ meter van elkaar liggen. De Reformer en de Cadillac worden beiden gebruikt als mat, zodat er in de studio plaats is voor 8 personen.

Om iedereen zo veilig mogelijk in de studio te kunnen ontvangen, blijft het Corona protocol (in aangepaste vorm) in werking. Op de groepsapp en in de studio kan je lezen wat er is veranderd en wat nog hetzelfde is gebleven.

De Herfstvakantie is dit jaar een week later dan de schoolvakantie.
Maandag 1 november t/m zondag 7 november.

Per 1 oktober 2021 gaat Hanny van der Schaaf de lessen op de donderdagavond, in het Engels verzorgen.

Hanny van der Schaaf komt uit Nederland en is zo’n 7 jaar geleden voor het eerst met Pilates in aanraking gekomen. Door haar enthousiasme en nieuwsgierigheid heeft ze zich, naast haar werk in het basisonderwijs, verder ontwikkeld en het Teacher Certification Program voor basic, beginner, intermediate en advanced level bij Marjon van Grunsven, van Studio Memento in Den Bosch gevolgd.
In juli 2020 is zij begonnen met het geven van Pilateslessen. Sinds oktober 2021 is Hanny een gecertificeerd Pilatestrainer in het basic, beginner, intermediate level van de Classical Pilates Mat Work methode. Zij is geschoold volgens de principes van de klassieke Pilates methode, ontwikkeld door Joseph Pilates. Hanny geeft met veel plezier, volgens de basisprincipes van de Pilatesmethode, haar lessen.
Hanny vindt het belangrijk dat de mensen, door de Pilateslessen, zich fitter en sterker voelen en daardoor ‘lekkerder in hun lijf zitten’.

Per 1 november 2021 start Dimitra Kolokouri op de vrijdagochtend met het geven van Pilateslessen. Let op: De tijden zijn iets vervroegd!!


VRIJDAG
9.00 -10.00  Flow (Licht) gevorderd                   
Dimitra
10.15 -11.15  Beginner/ Licht gevorderd Dimitra
 
 

 

Heb je zin in een extra les, of komt de vrijdag je beter uit, of ken je iemand die Pilateslessen wil gaan volgen….
Stuur een appje of mailtje naar T 06 33 800 755; M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dimitra Kolokouri, geboren in Griekenland, is op jonge leeftijd met dans begonnen. Tijdens haar danscarrière heeft ze al vroeg ontdekt wat Pilates kan betekenen voor haar lichaam en hoe groot het effect is op haar dansprestaties.
Na haar afstuderen aan de Dansacademies van Athene en Tilburg heeft ze, samen met Pam, de klassieke Pilates opleiding bij het opleidingsinstituut Pilates Link gevolgd en afgerond. Vervolgens heeft Dimitra een opleiding tot Yoga docent afgerond.
Voor Dimitra is het belangrijk dat mensen, door de Pilateslessen beter gaan bewegen en hierdoor makkelijker in verbinding met hun lichaam komen te staan. Dimitra doet dit o.a. door gericht te observeren en vanuit een positieve benadering, begeleiding te bieden. Dans blijft haar lessen beïnvloeden en je kan dus flow, energie en een verrassende combinatie van bewegingen verwachten.
Dimitra heeft al eerder lesgegeven bij studio PAM Pilates, dus wellicht dat jullie haar al kennen! Ze heeft er veel zin in en hoopt jullie allemaal te zien op vrijdag.

Hugette Swinnen is een ‘oude getrouwe’ binnen studio PAM Pilates en volgt op dit moment de ‘Classical Pilates Mat Work methode’, bij Marjon van Grunsven van Studio Memento in Den Bosch.
Een onderdeel van de opleiding is, lessen observeren en dat gaat zij, vanaf november, in meerdere groepen doen. Later in de opleiding gaat ze ook aan kleine groepjes lesgeven. Dit zal losstaan van het lesrooster. Hierover volgt een aankondiging en hiervoor kan je je inschrijven. Deze oefenlessen zullen goedkoper zijn.

Vooraankondiging
Per 1 januari 2022 gaan de prijzen van de matlessen met € 1,00 omhoog.